Nieuw begin

De eerste blog van 2016. Altijd spannend om aan iets nieuws te beginnen! En er is behoorlijk veel nieuw in mijn leven op dit moment. Zo ben ik ben ik aan het onderzoeken wat de kansen en mogelijkheden zijn voor een eigen praktijk. In de lente (weer een nieuwe fase 😉 ) wil ik mijn site lanceren. Een site met alle informatie over candida overzichtelijk bij elkaar. Ik heb me de afgelopen jaren als voedings- en ervaringsdeskundige gespecialiseerd in candida. Verder ben ik bezig met het maken van een online programma waarbij je intensief wordt begeleid bij het herstel van candida. Het grappige is dat ik nog niet officieel online ben, maar de mensen weten me al te vinden, dus dat is voor mij een teken dat ik op de goede weg ben, yes!

Mensen met vragen weten me onder andere te vinden door de app Periscope. Mijn nieuwste ontdekking! Waar ik Facebook en Twitter in het verleden vooral een ‘moetje’ vond voor zakelijke communicatie, is Periscope in no-time uitgegroeid tot een hobby. Voor de lezers die nog niet weten wat Periscope is, het is een app van Twitter, waarbij je live filmpjes de wereld in gooit en waarbij kijkers via de chat op je kunnen reageren. Super leuk om te doen! Wat mij vooral positief verrast is dat het een community is met ondernemende mensen van over de hele wereld. Deze kijkers en uitzenders vertellen over hun expertise en delen hun zakelijke en soms ook privé leven. Niet alleen dat, mensen delen ook jouw kennis en interesses, waardoor het aantal volgers gestaag groeit en steeds meer mensen kennis maken met jouw bedrijf of hobby of misschien wel allebei. Zoek je iemand die jou verder kan helpen of om mee te sparren, dan ben je bij Periscope aan het juiste adres. En wat ook zo leuk is, is dat het allemaal niet perfect hoeft. Dat is even wennen voor een tv-maker ;-). Maar ja, met een telefoon in de hand live uitzenden, kan ook niet perfect zijn, want je bent scriptschrijver, cameraman, presentator, regisseur, geluidsman en continuïteitsmanager tegelijk. Neemt niet weg dat je wel inhoudelijke kwaliteit moet leveren omdat anders niemand kijkt. Met je bouwvakkersdecolleté al etend op de bank liggen, levert geen kijkers op. Bij Grapefoodie gaat het ook over eten, maar dan zonder bouwvakkersdecolleté. Dus als je meer wilt weten over wat je wel of niet kan eten bij candida of wat voedingsmiddelen met je lijf kunnen doen, volg mij dan op Periscope @Grapefoodie, gegarandeerd dat je bruikbare tips en mooie plaatjes voorbij ziet komen!

Vandaag start ook het platform MotivatioNtion (Facebook) @WeOwnOurHealth (Periscope), een internationaal platform van mensen die gespecialiseerd zijn in sport, voeding, mentale coaching en spiritualiteit. Het is speciaal voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij hun gezonde leefstijl. Want het is niet gemakkelijk om je leefpatroon om te gooien. De mensen van @WeOwnOurHealth hebben zelf vaak ook een lange weg afgelegd en obstakels overwonnen, dus zij weten precies hoe jij je voelt als je het niet voor elkaar krijgt om af te vallen, fitter te worden of jezelf te accepteren zoals je bent. Volg die groep, er komen waardevolle tips and tricks voorbij! En misschien zie je mij nog voorbij komen ;-).

Last but not least: het begin van een nieuw jaar. Een jaar waarin veel gaat gebeuren op zakelijk vlak. Ik ben nog nooit ondernemer geweest, vanuit het niets ben ik in dit zwarte gat gesprongen. Waar gaat dit heen???!!! Heel spannend allemaal, niet altijd even makkelijk, maar wel heel erg leuk. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te helpen met hun problemen die voortkomen vanuit candida. Ik weet als geen ander hoe het je leven belemmert. Na jaren van zoeken, studeren, lezen, uit proberen, weet ik ook hoe je er vanaf kan komen. Als ik terug denk aan de tijd dat ik ontelbaar veel klachten had, voel ik ook weer de wanhoop omdat niemand mij kon vertellen wat ik had. Maar ook wanhoop toen ik eenmaal wel wist wat ik had, maar geen idee had hoe er vanaf te komen. Daarom wil ik mensen met candida helpen. Om ze de zoektocht te besparen en het genezingsproces makkelijker te maken. Met duidelijke en handzame adviezen, ben je al voor de helft op de goede weg. Dus laat maar komen al die nieuwe dingen, ik ben er helemaal klaar voor! Zie je @Grapefoodie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *