Nog één nachtje slapen!

Ken je die uitspraak ‘RELAX, NOTHING IS UNDER CONTROL’? Als alles overzichtelijk is in mijn leven, kan ik zulke spreuken op een tuttige koelkastmagneet best waarderen. Maar één dag voordat mijn site online gaat (en dus mijn bedrijf officieel start) heb ik de zenuwen. Want het klopt, werkelijk niks is ‘Under Control’. Dat is het nooit, maar nu schittert zelfs de schijnveiligheid in afwezigheid. Nog geen klanten, geen inkomen, geen benul van de kans van slagen. Dus relax. Whaaaa!

Ik ben alles behalve relaxed. Wat vinden de mensen van mijn site? Zijn er eigenlijk wel mensen met candida die daar behoefte aan hebben? Wat vinden eventuele zakenpartners van de uitstraling? Gaan mensen de site vinden? Willen ze advies? Willen ze een online programma om van de candida af te komen?

Alle dingen waar ik zo gi-gan-tisch zeker van was, zijn nu opeens even niet meer zo zeker. Ik maak mezelf maar wijs dat dat ook bij ondernemen hoort. Ik probeer weer te voelen wat ik voelde toen ik vol overgave deze stap maakte. En nu kan ik niet meer terug. Gelukkig maar, want wat ik te bieden heb is echt heel gaaf!

Ik mag zelfs al een lezing geven op de dag dat de lente begint. Als dat geen goed teken is, weet ik het ook niet meer. In mei krijg ik op een andere, bijzondere plek weer de kans om te vertellen wie ik ben en wat ik doe. Mensen weten me nu al te vinden, zonder dat ik er al veel bekendheid aan heb gegeven. Dus natuurlijk gaat het lukken!

Maar zo vlak voor de start is het natuurlijk hartstikke spannend. Vanaf morgen kun je terecht op mijn site. En die wordt de komende tijd alleen maar uitgebreid. Er komt een link naar Grapefoodie Academie, een site met allemaal te gekke online programma’s die jou helpen om van je klachten af te komen of om je beter in je vel te laten voelen. Er komen interviews met artsen. Je kunt over een paar weken mooie producten kopen via Grapefoodie die jou en je gezin helpen. En vergeet natuurlijk niet de Periscope app te downloaden want ik ben daar nu al een paar keer per week live te zien met recepten en glutenvrije en suikervrije tips. Dus er gebeurt veel en er komt nog veel meer aan. Laat me weten wat je ervan vindt. Ik zie je bij www.grapefoodie.nl !

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *