Gezond & Fit

doTerra? oh ja!

Zoals sommigen op Periscope, Facebook of Twitter hebben gezien, was ik zaterdag op de doTerra Bootcamp dag. doTerra is een bedrijf dat essentiële oliën verkoopt. Bootcamp dag klinkt heel Amerikaans, en dat is het ook, want het is een Amerikaans bedrijf. Dus ik ging er wel sceptisch naar toe, want ik hou niet van die schreeuwende oneliners als The People Make The Company!! Of termen als bijvoorbeeld Bootcamp. Waarom niet gewoon training of lezing of informatiedag?

Waarom ging ik dan? Omdat ik een paar weken geleden een mooie ervaring had met één van de oliën die doTerra verkoopt. Na een yogasessie zag ik op een kleine verhoging een aantal oliën staan. Ik weet de namen niet meer, maar je kon ze gebruiken tegen stress, verdriet, stijve spieren of voor een frisse opkikker. Ik deed wat druppels achter mijn oren en BOEM er gleed letterlijk iets van mij af. Wow, daar moest ik meer van weten.

Zo reed ik dus op een vroege, koude zaterdagochtend richting Garderen. Om een lang verhaal kort te maken, we kregen uitleg over sommige oliën en hun werking. Maar wat vooral interessant was, waren de verhalen en ervaringen van mensen die al een tijd met de oliën werken. Ik werd geraakt door de voorbeelden van kinderen met ADHD, PDD-NOS, hooggevoeligheid, mensen met pijn en stressklachten. Ze voelden zich stuk voor stuk beter en konden hun medicatie verlagen! Ik zat letterlijk met een brok in mijn keel. Mijn gedachten sloegen op hol: ok Lé, even back to normal, ga je nu zitten janken? Heeft het niet te maken met het feit dat je dierbaren een paar dagen op vakantie zijn? Nah, dat is het niet (sorry familie, maar het is heerlijk rustig thuis!). Heb je stress? Nee, de ervaringen van gewone mensen met hun dagelijkse beslommeringen en hun eigen twijfels over de oliën, raakten me echt.

Sinds een paar weken heb ik zelf een paar oliën in huis. Oregano, goed als schimmeldoder, lavendel om lekker te slapen (en het helpt ook tegen puisten en littekens weet ik uit ervaring!) en sinds gisteren Orange voor verfrissing. Na een middag luisteren kwam ik tot één conclusie: ik word echt geraakt door dit product, ik heb goede ervaringen en mijn onderbuikgevoel is goed. Ik ga ervoor!

Binnenkort kun je dus bij Grapefoodie ook terecht voor oliën ter ondersteuning van candida en andere gezondheidsklachten. We willen allemaal gezond zijn, toch? Hou Grapefoodie in de gaten, ik kan je helpen als je ergens mee zit. En nu heb ik nog een extra tool in huis: Oils Are All That! (gaf ik nou een stomme Amerikaanse oneliner als uitsmijter??).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *