Vaginale schimmel

Say what?! Vaginale schimmel. Een aandoening waar een heleboel vrouwen last van hebben, maar waar niemand over praat. Niet zo gek, want het is niet iets waar je op een verjaardag in het kringgesprek over begint. En toch wil iedereen weten hoe je er vanaf komt, want het kan je enorm beperken. Dus stap ik over mijn schaamte heen om er iets meer over te vertellen. Bovendien circuleert er al een video van mij op internet waarbij ik vertel over mijn eigen ervaringen met vaginale schimmel, dus er is voor mij geen weg meer terug.

En ik wil ook niet terug! Ik wil juist dat er zoveel mogelijk mensen geholpen worden bij candida gerelateerde klachten. Vaginale schimmel is één van de uitingen van candida, een schimmelinfectie. Candida hebben we allemaal in de vorm van een gist op de huid, in de darmen, mondholten en bij vrouwen in de vagina. Zolang je een goed werkend immuunsysteem hebt, doet de candida daar gewoon zijn werk, net als de vele bacteriën die hard aan het werk zijn op die plekken.

Op het moment dat je weerstand verlaagd is, kan de gist zich gaan omvormen tot een schimmel. Bij vrouwen kan dat leiden tot vaginale klachten. Jeuk, nare geurtjes, pijn bij het vrijen, overvloedig vloeien en vergeet niet de daaruit voortvloeiende schaamte. Ik weet er alles van, want ik heb het zelf ook gehad en vond het behoorlijk gênant om ermee naar de dokter te gaan. Door sukkelen was ook geen optie. Dus uiteindelijk zat ik met een crème en pillen thuis om mezelf te verlossen van die irritante klachten.

Dat hielp. Tijdelijk. Na een paar weken kwam het weer terug, meestal nadat ik ongesteld was geweest. En zo werd het bijna een terugkerend ritueel om met die crème en pillen aan de slag te gaan, voor een paar weken van verlossing. Dat voelde niet goed. Ik wilde die chemische middelen helemaal niet in mijn lijf. Bovendien had ik nog veel meer klachten door de candida, dus ik besloot me er volop in te verdiepen.

Nu, jaren later, weet ik beter. Je hoeft niet aan de chemische middelen om er vanaf te komen. Die kennis wil ik met je delen! Daarom heb ik een gratis online video cursus ontwikkeld voor vrouwen die op een snelle en natuurlijke manier van hun vaginale schimmel af willen komen. Wil jij dat ook? Ga dan naar mijn homepage op www.grapefoodie.nl en meld je aan voor de gratis vijfdaagse cursus. Je leert in je eigen, veilige, vertrouwde omgeving hoe je van die irritante klachten af komt. En het mooiste is dat je het er met niemand over hoeft te hebben. Behalve als je deze tips met je vriendinnen wilt delen natuurlijk!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *