Frisse start zonder stress

Hiehaaaaa! De vakantie is voorbij en we kunnen weer met frisse moed beginnen. Ik voel me fris en fruitig en dat terwijl ik niet eens echt vakantie heb gehad. Toch voelt het zo. Dat komt omdat het qua werk vrij rustig was én (niet geheel onbelangrijk) mijn online programma is klaar!! Hiehaaaaa! Dus er valt een enorme last van mijn schouders. Zo concludeerde ik maar weer eens dat stress toch een hoop ellende veroorzaakt. Van darmklachten tot vermoeidheid en….candida.

Ergens weet ik het dus wel, maar tijdens de waan van alledag, vergeet je gewoon jezelf ruimte te geven om écht te ontspannen. Tijdens de vakantie was ik dus écht ontspannen, want geen deadlines, online programma en andere dringende zaken. Wat bleek, mijn vermoeidheid verdween als sneeuw voor de zon en mijn metabolisme draaide als een geoliede machine. Ik zeg ‘mensen, stress is de bron van alle ellende’, serieus!

En we weten allemaal dat het niet altijd even makkelijk is om tijdens de rat race totale ontspanning te ervaren. Daarom kan het geen kwaad om, zo aan het begin van het nieuwe schooljaar, de oliën van doTerra weer onder de aandacht te brengen. Want wist je dat die heerlijke olietjes het vermogen hebben om je te kalmeren? Dat komt omdat ze bijvoorbeeld tijdens het verstuiven van de olie, werken op de amygdala en hypofyse? Binnenkort leg ik hier meer over uit, maar het komt erop neer dat er zomaar een last van je schouders kan vallen als je even aan een bepaalde olie ruikt. Wild Orange had bijvoorbeeld dat effect op mij. (lees hierover deze blog http://grapefoodie.nl/candida/doterra-oh-ja/ )

Natuurlijk is het effect groter als je de bron van je stress aanpakt, maar soms heb je daar geen tijd voor of geen zin in ;-). Een essentiële olie geeft je instant verlichting (tenminste, dat was mijn ervaring en van een heleboel andere gebruikers ook) en je kunt er weer tegenaan. En dat is dan nog maar één voordeel, over de vele andere voordelen van essentiële oliën komen nog veel meer blogs.

Kijk dus even op de site naar de producten van doTerra en verwen jezelf met deze mooie, pure, biologische producten. En mocht je last hebben van candida, dan kun je meteen even klikken op het tabje CCWS Candida Cell Wall Suppressor, het beste supplement om candida te bestrijden.

Komende week lanceer ik mijn online programma Vrij van Candida, spannend! Ondertussen draait Candida.tv op YouTube (je kunt je abonneren als je geen filmpje wilt missen) ook op volle toeren en ben ik elke dag te volgen via Facebook, Twitter en (af en toe) op Snapchat @Grapefoodie. Stressvolle periode dus, ik denk dat ik maar eens Serenity in de diffuser ga gooien ;-).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *