Het fijne effect van handmassage

Het zal jullie niet ontgaan zijn (ik heb het 800 keer gepost 😉 ) maar voor degenen die het gemist hebben nog een keer: afgelopen zaterdag mocht ik dames verwennen met een handmassage. Of eigenlijk verwenden zij elkaar. Daarvoor gebruikte ik de essentiële oliën van doTerra. Na een korte uitleg over de techniek van het masseren van de handen, mochten de dames kiezen uit drie olietjes waarmee de massage gegeven zou worden.

Ik had de volgende olietjes meegenomen: Lavendel (ontspannen, rust, betere slaap) Serenity (positief effect op negatieve emoties, kalmte) en Wild Orange (energie boost). Vooraf verwachtte ik dat Wild Orange het meest populair zou zijn vanwege de frisse geur. Maar onder de tien dames was ook lavendel in trek, terwijl ik dat zelf een heftige geur vind. Zo zie je maar weer, smaken verschillen.

Ter ondersteuning had iedereen uitleg gekregen op een A4tje zodat de deelnemers ook konen spieken. Maar dat was helemaal niet nodig, want die techniek is zo simpel dat iedereen het kan geven! De olie werd over de handpalm uitgesmeerd, waarna de massage kon beginnen. De reacties waren positief, iedereen genoot van de aanrakingen van de ander. Niet alleen de massage is lekker, ook het effect van de olie moet je niet onderschatten. Want die olie gaat via de poriën de bloedbaan in waar het zijn werking kan doen. De deelnemers kwamen echt tot rust als ze daar behoefte aan hadden of kregen meer energie na het gebruik van Wild Orange.

Omdat ik zelf ook onder de indruk ben van het effect van de handmassage in combinatie met de essentiële olie, geef ik hieronder een link naar een video die ik op YouTube heb gevonden. Na het kijken van die video weet jij precies hoe jij thuis de handmassage kan geven aan je man, vriend, vrouw, vriendin, kinderen, vriendjes en anderen. Gebruik daarbij de oliën van doTerra en je weet niet wat je overkomt. Je haalt binnen een mum van tijd de stress weg bij je man, kalmeert je kinderen of vrolijkt een verdrietig gezinslid op. Wat houdt je tegen? Kijk lekker de video en ga aan de slag!

https://www.youtube.com/watch?v=kGOCG58O0aQ&list=PLHspRq4wk7RrEGf8yizKkDmO7Rj6xeO6S

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *