Ondersteun je gezondheid op een natuurlijke manier

Ik heb bijna nooit hoofdpijn, maar als ik het heb, weet ik precies wat de oorzaak ervan is. En tegenwoordig weet ik ook hoe ik er zo snel mogelijk vanaf kom. En niet alleen ikzelf, ook de mensen om me heen bevrijd ik van de kloppende hamer aan de binnenkant van hun schedels. Wat heb je daarvoor nodig? Past Tense. Een mix van bijzondere oliën, verwerkt in een roller. Die rol je een paar keer in je nek en op je slapen en voordat je het weet, is de hoofdpijn verdwenen. Een must have voor in je fashionable handtas!

Schimmeltenen heb ik niet, maar mijn zoontje helaas wel. En een heleboel andere kinderen en volwassenen ook. Daarvoor wil je natuurlijk een snelle oplossing. Die heb ik gelukkig in huis: Oregano en zelfs ook een tweede optie : Breathe. Het is niet net als bij hoofdijn zo weg, maar een paar weken flink druppelen en mijn zoontje is schimmelvrij. En dat zonder dieet. Natuurlijk is een suikervrij dieet de meest duurzame oplossing, maar bij een stoere en opstandige tienjarige als de mijne is oregano op iets meer fronten wat duurzamer.

Ik hoor de trouwe lezer al denken, gaat deze blog nou alweer over oliën? Eh ja, ik word met de dag enthousiaster over deze mooie producten uit de natuur en ik zou niets liever willen dan dat iedereen op de hoogte is van de effectieve werking ter ondersteuning van onze gezondheid. Weg paracetamol, weg met de maagzuurremmers, weg met de chemische schimmelbestrijders, stap over op essentiële oliën!

Maar dat is natuurlijk helemaal aan jou. Ik zeg jou niet wat je moet doen. Ik vertel gewoon af en toe via mijn blog wat deze oliën voor mij en de mensen om mij heen betekenen. Zo zit ik deze blog vol energie en enthousiasme te schrijven, terwijl ik gisteren nog dacht dat ik maar eens een dagje in bed moest blijven. Maar mijn bed heb ik overdag helemaal niet gezien. De oliën blijven mij verbazen. Na een mix van On Guard, Melaleuca, Peppermint en nog wat oliën in de verstuiver en een On Guard supplement en Melaleuca in mijn hals, voel ik me vandaag alsof ik nooit verkouden ben geweest. Ik hoef mezelf niet meer te overtuigen…..

Wil je meer weten over essentiële oliën? Stuur me dan een PB via @Grapefoodie op Facebook

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *