Chronische voorhoofdholteontsteling bestaat niet

Zo, ik heb het gezegd. Ik ben geen arts, dus wie ben ik om dat te zeggen. Maar ik weet dat artsen patiënten naar huis sturen met de woorden ‘u heeft chronische voorhoofdholteontsteking’. En die mensen accepteren dat en hebben jaar in jaar uit last van die ontsteking. En gooien hun lichaam vol met troep om zo snel mogelijk van de ontsteking af te komen. Ik kan je uit ervaring vertellen dat voorhoofdholteontsteking geen pretje is.

Ik heb het zelf gehad, man, ik klaag niet snel, maar ik wist van voren niet of ik van achteren nog leefde….je zal het maar chronisch hebben! Hoe erg is het dan dat mensen daar elk jaar of een paar keer per jaar onnodig mee rondlopen?

Want nadat ik enigszins was hersteld van de ontsteking (met enigszins bedoel ik dat ik eigenlijk niet helemaal meer de oude werd, maar de griep en de hoofdpijn was weg) kreeg ik steeds meer andere klachten. Zoals vermoeidheid, spierzwakte, spraakverwarring, haaruitval, slecht zicht, slechte stoelgang (enfin, ga naar mijn YouTube kanaal om alle klachten te bekijken). Uiteindelijk bleek dat dus candida te zijn. En voorhoofdholteontsteking is één van de uitingen van candida!

Bovendien is de candida niet met die ontsteking begonnen, ik heb er achteraf gezien jaren mee gelopen zonder dat ik daar erg in had. (lees mijn blog in de Vrij van Candida Facebookgroep). En met mijn praktijk Grapefoodie wil ik voorkomen dat anderen ook jaren met vage klachten lopen totdat het zo erg is dat ze hun bed niet meer uit kunnen komen. Hoe eerder je candida ontdekt, hoe sneller je er vanaf bent en dus ook van al je andere klachten!

Dus heb je een keer voorhoofdholteontsteking of een andere klacht die je ook op mijn checklist op mijn homepage vindt, kijk dan eens naar mijn online programma Vrij van Candida en leer hoe je in zes weken op een natuurlijke manier van de candida af kan komen. Ik ben er in ieder geval voor altijd van af gekomen en wat denk je? Nooit meer een voorhoofdholteontsteking gehad gelukkig. 😉