Voeding speelt een belangrijke rol in het verbeteren van de algehele staat van lijf en geest. Een mens kan niet goed werken, slapen, spelen, sporten, liefhebben, leren, dansen, lachen en creëren, zonder goede voeding.

Candida verdwijnt niet zonder het eetpatroon aan te passen. Daarom stelt Grapefoodie samen met jou een gepersonaliseerd voedingsplan op, dat voldoet aan alle voedingsstoffen dat een lichaam nodig heeft. Je zult snel het verschil merken!

Mobiel

Voedingspraktijk Grapefoodie ligt in Haarlem en is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Het is tien minuten lopen vanaf het station. Let op, voor de auto moet je wel parkeergeld betalen.

Daarnaast is Grapefoodie een mobiele praktijk. Dat wil zeggen dat ik naar je toe kom of dat er wordt afgesproken op een nader te bepalen locatie. Als het consult bij jou aan huis is, dan kan er desgewenst een koelkastcheck gedaan worden.

Daarbij wordt gekeken naar welke producten een bijdrage leveren aan een optimale gezondheid.

Naast consulten op locatie en in de praktijk is er de mogelijkheid om via Skype voedingsadvies te krijgen. Stuur een mail naar info@grapefoodie.nl voor het maken van een afspraak via Skype. Intake is gratis.

Werkwijze

Na een eerste telefonisch contact ontvangt u per e-mail:

  • Een intakeformulier met daarop vragen over uw welzijn
  • Een eet-dagboek waarmee u een week lang uw eetpatroon bij houdt

Het eet-dagboek en het intakeformulier stuurt u vóór het consult terug naar info@grapefoodie.nl

Afspraken voor consults worden altijd per mail bevestigd en zijn bindend. Annulering van een gemaakte afspraak dient minimaal 24 uur vóór het afgesproken tijdstip te worden doorgegeven. Gebeurt dit echter binnen de 24 uur, dan worden de consult kosten in rekening gebracht.

Tarieven

DuurKosten
Informatie per email /
telefoon (niet inhoudelijk)
Gratis
Inloopuur voor leden
van Fit for Free
Gratis
Intake telefonisch± 60 minutenGratis
Consult met
advies en plan
± 60 minuten€ 60,- en € 20,- voor plan
Vervolgconsult± 30 minuten€ 50,-
Toeslag thuisbezoek€ 20,-
ReiskostenVanaf 15 km;
€ 0,25 per km