Candida Cell Wall Suppressor

Candida komt vaker voor dan je denkt

De afgelopen week was ik erg druk met netwerken en het volgen van een interessante seminar om mijn bedrijf zo vlak voor de zomer nog even een boost te geven. Op dat soort momenten leer je veel interessante mensen kennen. En het is het perfecte moment om jezelf te presenteren en in de kijker te spelen.

In al die ontmoetingen viel me één ding op. Als ik vertel wat ik doe (begeleiden van mensen met candida natuurlijk) kent bijna iedereen wel iemand met candida of ze hebben het zelf, bijvoorbeeld in de vorm van een voetschimmel.

Dat is heel vervelend voor die mensen natuurlijk. Des te fijner is het om te weten dat er nog een heleboel mensen zijn die ik kan helpen! Dat kan via een consult, maar ook online. Ik heb nu ook een mooie, gratis videocursus op mijn site staan, waarbij je leert om op een natuurlijke manier van je vaginale schimmel af te komen. Meld je aan en je krijgt vijf dagen lang een video in je inbox met hele bruikbare tips.

Natuurlijk kun je op mijn site ook terecht voor producten die je helpen van de candida af te komen. Of klik hier: bit.ly/22zB2qj dan kun je meteen het product bestellen. Het heeft mij enorm geholpen om van de candia af te komen!

Binnenkort gaat eindelijk mijn online programma de lucht in. Ik ben er super trots op en heb er maanden aan gewerkt, dus mis het niet! Op Grapefoodie.nl kun je  je aanmelden om op de hoogte gehouden te worden van de lancering.

Dus mocht je per ongeluk op deze blog terecht gekomen zijn en denk je, hé ik heb volgens mij ook candida, kijk dan rond op mijn site of ga naar Facebook, Twitter, YouTube om meer te weten te komen over deze aandoening. Ik zie je daar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *