Hoe voorkom je vaginale candida?

Door goed voor je vaginale flora te zorgen. Vaginale flora? Ja, die bestaat. Sterker nog, als je weet hoe je die in balans houdt bespaar je jezelf een hoop ellende als vaginale schimmel, spruw bij je pasgeboren baby en zelfs onvruchtbaarheid. Snel door dus naar tips and tricks voor een goede flora down under!

Als specialist op het gebied van candida, weet ik dat duizenden vrouwen last hebben van vaginale schimmel. Het klinkt heel vies, maar het is niets om je voor te schamen! Het is ook niet zo dat het erbij hoort, maar de huisarts en gynaecoloog zien vrouwen met deze klachten dagelijks voorbij komen. En het wordt steeds erger omdat we verkeerd worden geïnformeerd. Vaginale douches en doekjes vliegen je om de oren alsof het een must is om de boel daar op die manier schoon te houden. Ik zeg: niet doen. Die middelen brengen je vaginale huishouden alleen maar meer uit balans. Geen gedoe aan je poes, hou het zo simpel mogelijk:

– Gebruik bij het douchen alleen water, geen zeep

– Draag katoenen onderbroeken

– Verwissel de tampon regelmatig

– Gebruik biologische tampons

– Gebruik biologisch maandverband

– Of nog beter: gebruik een cup ipv een tampon (scheelt ook een hoop afval!)

– Gebruik maandverband , tampons of cups alleen tijdens je menstruatie

Heb je toch last van een vaginale infectie? Zorg dan voor biologische producten en bescherm jezelf tegen nog meer ellende. Wil je weten hoe? Download dan op mijn homepage de gratis videocursus om zo snel en effectief van je infectie af te komen.

Zorg dat je deze drie essentiële oliën in huis hebt om jezelf binnen een paar dagen te genezen van de infectie: Lavendel, Oregano en Melaleuca. Stuur een pb via @Grapefoodie op Facebook voor de speciale aanbieding. Drie proefflesjes inclusief douchespuit voor 7,50. Het werkt echt! Vorige week kreeg ik nog deze mail:

‘Ik heb de olietjes gebruikt. De symtomen waren binnen een aantal dagen weg! Voor m’n gevoel was het na twee weken helemaal hersteld. Dank je wel! Groetjes JK’.

We hoeven dus als vrouwen niet door te sukkelen met allerlei ongemakken. Kijk wat mijn tips voor jou kunnen betekenen of bestel de olietjes voor een fijn, fris en verlicht leven down under!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *